Intensiivistartti

Harjoittelu Krav Magan aikuisryhmissä aloitetaan aina intensiivistartilla, joka tutustuttaa Krav Magaan lajina, perehdyttää perustekniikoihin ja harjoitteluun sekä antaa valmiudet jatkaa harjoittelua P0-P1 ryhmässä. Intensiivistartti sopii kaikille kuntotasosta tai lajitaustasta riippumatta.

Intensiivistartti koostuu kahdesta kahden tunnin harjoituksesta peräkkäisinä keskiviikkoina klo 18:00-20:00. Harjoitusvarustuksena on normaali sisäliikuntavaatetus. Kengät tulisi olla matalapohjaiset ja puhtaat sisäkengät. Myös paljain jaloin voi harjoitella.

Intensiivistartin hinta on 50 euroa.

Seuraava intensiivistartti järjestetään huhtikuussa 2022

  • Ke 20.4. klo 18:00-20:00
  • Ke 27.4. klo 18:00-20:00

Molempiin harjoituksiin osallistuminen on edellytyksenä harjoittelun jatkamiselle viikkoryhmissä, ellet ole aiemmin harjoitellut Krav Magaa. Järjestämme tarpeen mukaan korvaavat harjoitukset, jos harjoitus jää väliin esim. sairastumisen vuoksi.

Lisätietoa: KM Espoo yleisinfo aikuiset 2021.pdf Ohjaaja on paikalla molempina päivinä myös ennen harjoitusta ja sen jälkeen, mikäli sinulla on jotain kysyttävää harjoittelusta.

Varmista paikkasi intensiivistartissa täyttämällä alla oleva jäsenhakemuslomake. Voit  myös ilmoittautua paikan päällä ennen ensimmäistä harjoitusta. Mikäli päätät olla jatkamatta harjoittelua viikkoryhmissä intensiivistartin jälkeen, niin tiedot poistetaan rekisteristä vuoden kuluttua tai pyynnöstä välittömästi. Tietosuojaseloste.