Espoon Krav Maga ry


Kida!

Espoon Krav Maga Ry perustettiin vuonna 1997. Alussa seuraan kuului kuusi jäsentä, jotka halusivat harjoitella Krav Magaa ja tutustua syvällisemmin lajin saloihin. Seuran pääkouluttajana on alusta asti toiminut Jani Suvanto, jolla on yli 30 vuoden tausta eri kamppailulajeissa. International Krav Maga Federation (IKMF) myönsi Janille Suomen ensimmäisen Krav Maga -ohjaajalisenssin huhtikuussa 1996 ja Jani ohjasi yhdessä Jyrki Saarion kanssa Suomessa ensimmäisen Krav Magan peruskurssin syyskuussa 1996. Jani toimii Krav Maga Globalin Suomen maapäällikkönä ja hänellä on Krav Magan korkein tasoaste Suomessa (Expert 4).

Alussa Espoon Krav Magan harjoitukset pidettiin kaksi kertaa viikossa eri puolella Espoota, kaupungin osoittamissa eri tiloissa. Lajin suosio kasvoi nopeasti ja vuonna 1998 Espoon Krav Magan aktiivijäseniä oli jo 80 ja harjoituksia pidettiin kuusi kertaa viikossa.

Harrastajien määrä kasvoi edelleen ja vuonna 1999 Espoon Krav Magassa oli aktiivisia harrastajia jo 120.

Tällä hetkellä seuran jäseniä on noin 250. Seura järjestää Krav Maga- koulutusta myös eri viranomaisille, vartijoille ja puolustusvoimille.

Salimme

 

Räätälöidyt koulutukset

Järjestämme myös erilaisia räätälöityjä treenipaketteja. Haluaisitteko tulla esimerkiksi kokeilemaan itsepuolustusta kaveriporukalla tai työpaikan tyky-päivänä, tarvitseeko polttarisankari hikeä ja hengästystä, kiinnostavatko lasten kamppailusynttärit? Nämä kaikki ovat mahdollisia, kun otat yhteyttä ja kysyt lisää.

Lisätietoja:
Jani Suvanto: 040 500 8452
Sähköposti: jani(at)espoonkravmaga.fi