Miten mukaan?

Syyskauden ilmoittautumistilaisuus

Syyskauden ilmoittautumistilaisuus pidetään lauantaina 17.8.2019 klo 10.00 alkaen Tapiolan Tennispuistossa (Tuulikuja 1). Ensimmäiset harjoitukset pidetään ilmoittautumista seuraavalla viikolla, mutta jos innostus on kovin suuri, harjoituksia voi tulla kokeilemaan jo ilmoittautumispäivänä.

Ryhmävaihtoehdot: Kids (5-7 vuotiaat), Young (8-10 vuotiaat), Junior (11-13 vuotiaat) ja Teens (14-17 vuotiaat).

Huom! Pienimpien ryhmissä on vielä muutamia paikkoja vapaana, Teens-ryhmä on tällä hetkellä täysi.

 

Harjoitusaikamme löydät Krav Junior -osiosta täältä.

Harjoituksia voi kokeilla veloituksetta pari kertaa ennen päätöstä kauden harjoituksiin sitoutumisesta.

Lisätiedot: mika@espoonkravmaga.fi

 

Krav Magaa yläkoululaisille lukuvuonna 2019-2020

 

Espoon Krav Maga Ry järjestää Krav Magaa yläkoululaisille yhteistyössä Espoon liikuntapalveluiden kanssa.

Toiminta järjestetään keskiviikkoiltapäivisin klo 15.00-16.00 Tapiolan salilla osoitteessa Tuulikuja 1, 02100 Espoo. Osallistuminen on maksutonta.

Mukaan voivat tulla kaikki 7-9 luokkalaiset tytöt ja pojat tasosta riippumatta ja aina silloin, kun itselle sopii. Kaikki tarvittavat välineet löytyvät paikan päältä. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet ja juomapullon.

HUOM! Toimintaa ei järjestetä koulujen lomaviikoilla.

http://nk.hel.fi/harrastushaku/view/11702

School Action Day

 

Espoon Krav Maga on mukana toteuttamassa Euroopan urheiluviikon Let's #BeActive School Action Day'ta Leppävaarassa!

School Action Day 2019 on osa Euroopan urheiluviikkoa, joka on Euroopan komission aloite liikunnan lisäämiseksi Euroopassa. Tänä vuonna on Suomen EU:n puheenjohtajuuskausi, ja on meidän kunniamme avata urheiluviikko Suomessa. School Action Day:tä vietetään lasten ja nuorten liikkumisen merkeissä, ja se on yksi Euroopan suurimmista koululaisten liikuntatapahtumista. Espoon Krav Maga on mukana tapahtumassa esittelemässä toimintaansa ja tutustuttamassa lapsia sekä nuoria itsepuolustuksen saloihin. Tapahtuma järjestetään maanantaina 23.9.2019 klo 09.00–15.00 Leppävaaran Urheilupuistossa ja se on suunnattu pääkaupunkiseudun 3.–9.-luokkalaisille.

Tapahtuma järjestetään viidettä kertaa ja se on liikuttanut vuosittain tuhansia oppilaita. Luvassa on muun muassa tutustumista eri liikuntalajeihin, -tapoihin ja -mahdollisuuksiin yhteistyökumppaneiden toteuttamilla liikuntapisteillä. Kaikki ovat tervetulleita Euroopan urheiluviikon avajaisiin ja tapahtumatorin aktiviteetteihin. Tapahtumatorin lavalla nähdään monenlaisia esityksiä. #BeActive

Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä.

 

Euroopan urheiluviikko
School Action Day on osa Euroopan komission Euroopan urheiluviikkoa (European Week of Sport, EWoS). Teemaviikko järjestettiin ensimmäisen kerran syyskuussa 2015. Sen avulla pyritään kannustamaan kansalaisia liikkumaan aktiivisesti sekä lisäämään tietoisuutta liikunnan monista hyödyllisistä vaikutuksista. Suomessa Euroopan urheiluviikkoa koordinoi Opetushallitus. School Action Day järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Vantaan, Helsingin ja Espoon kaupungit. Tapahtuman yhteistyökumppaneita ovat myös Erasmus+-ohjelma ja Liikkuva koulu. Lisätietoa Euroopan urheiluviikosta englanniksi European Week of Sportin verkkosivuilla.