Miten mukaan?

Syyskauden ilmoittautumistilaisuus

Syyskauden ilmoittautumistilaisuus pidetään lauantaina 17.8.2019 klo 10.00 alkaen Tapiolan Tennispuistossa (Tuulikuja 1). Ensimmäiset harjoitukset pidetään ilmoittautumista seuraavalla viikolla, mutta jos innostus on kovin suuri, harjoituksia voi tulla kokeilemaan jo ilmoittautumispäivänä.

Ryhmävaihtoehdot: Kids (5-7 vuotiaat), Young (8-10 vuotiaat), Junior (11-13 vuotiaat) ja Teens (14-17 vuotiaat).

 

Harjoitusaikamme löydät Krav Junior -osiosta täältä.

Harjoituksia voi kokeilla veloituksetta pari kertaa ennen päätöstä kauden harjoituksiin sitoutumisesta.

Lisätiedot: mika@espoonkravmaga.fi

 

Kesäkokeilut

 

Espoon Krav Maga järjestää yhdessä Espoon kaupungin kanssa ilmaisia kesäkokeiluja:

19.7., 26.7., 2.8., 9.8. perjantaisin 8-10 -vuotiaat klo 10-10.45 ja 11-13-vuotiaat klo 11-11.45.

Krav Junior opettaa itsepuolustusta yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Harjoittelusali tarjoaa turvallisen harjoitteluympäristön. Harjoitukset ovat hauskoja ja vauhdikkaita ja ne on suunniteltu kullekin ikäryhmälle sopiviksi. Itsepuolustustaidon lisäksi harjoittelu kasvattaa itseluottamusta, itsekuria ja fyysistä kuntoa sekä kehittää motorisia taitoja. Osallistujan tulee pystyä toimimaan ilman avustajaa. Tilat eivät ole esteettömät. Paikkoja rajoitetusti.

https://nk.hel.fi/harrastushaku/view/11319

School Action Day

 

Espoon Krav Maga on mukana toteuttamassa Euroopan urheiluviikon Let's #BeActive School Action Day'ta Leppävaarassa!

School Action Day 2019 on osa Euroopan urheiluviikkoa, joka on Euroopan komission aloite liikunnan lisäämiseksi Euroopassa. Tänä vuonna on Suomen EU:n puheenjohtajuuskausi, ja on meidän kunniamme avata urheiluviikko Suomessa. School Action Day:tä vietetään lasten ja nuorten liikkumisen merkeissä, ja se on yksi Euroopan suurimmista koululaisten liikuntatapahtumista. Espoon Krav Maga on mukana tapahtumassa esittelemässä toimintaansa ja tutustuttamassa lapsia sekä nuoria itsepuolustuksen saloihin. Tapahtuma järjestetään maanantaina 23.9.2019 klo 09.00–15.00 Leppävaaran Urheilupuistossa ja se on suunnattu pääkaupunkiseudun 3.–9.-luokkalaisille.

Tapahtuma järjestetään viidettä kertaa ja se on liikuttanut vuosittain tuhansia oppilaita. Luvassa on muun muassa tutustumista eri liikuntalajeihin, -tapoihin ja -mahdollisuuksiin yhteistyökumppaneiden toteuttamilla liikuntapisteillä. Kaikki ovat tervetulleita Euroopan urheiluviikon avajaisiin ja tapahtumatorin aktiviteetteihin. Tapahtumatorin lavalla nähdään monenlaisia esityksiä. #BeActive

Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä.

 

Euroopan urheiluviikko
School Action Day on osa Euroopan komission Euroopan urheiluviikkoa (European Week of Sport, EWoS). Teemaviikko järjestettiin ensimmäisen kerran syyskuussa 2015. Sen avulla pyritään kannustamaan kansalaisia liikkumaan aktiivisesti sekä lisäämään tietoisuutta liikunnan monista hyödyllisistä vaikutuksista. Suomessa Euroopan urheiluviikkoa koordinoi Opetushallitus. School Action Day järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Vantaan, Helsingin ja Espoon kaupungit. Tapahtuman yhteistyökumppaneita ovat myös Erasmus+-ohjelma ja Liikkuva koulu. Lisätietoa Euroopan urheiluviikosta englanniksi European Week of Sportin verkkosivuilla.