Integrated Combat Systems (ICS)

 

Integrated Combat Systems eli ICS on moderni ja realistinen sekä käytännöllisiä tekniikoita ja taktiikoita opettava itsepuolustusjärjestelmä. Kyseessä on hybridijärjestelmä, joka on saanut vaikutteita eri kamppailulajeista sekä sotilaiden ja poliisien käyttämistä tekniikoista ja taktiikoista. ICS:ään on pyritty poimimaan näistä parhaiten itsepuolustukseen soveltuvia tekniikoita ja taktiikoita kaikkialta maailmasta. Nykyään kyseisiä itsepuolustustaitoja opetetaan kaikille, koska ne ovat osoittautuneet tehokkaiksi. Järjestelmän lähtökohtana on auttaa kehittämään yksilön taitoa ja kykyä puolustaa itseään tai toista nopeasti ja tehokkaasti.

ICS:ssä opetetaan käyttämään koko kehoa ”työkaluna” eri tilanteissa. Opit peruslyöntejä ja -potkuja, suorittamaan kontrolloituja alasvientejä, nivellukkoja, puolustautumaan eri asehyökkäyksiltä ja toimimaan maassa sekä paljon muuta. Järjestelmä on rakennettu helppoa oppia -periaatteella ja näin ollen se sopii niin aloittelevalle, kuin myös kokeneelle kamppailijalle.

Järjestelmässä on kymmenen tasoa, mutta tasojen tavoittelu ei ole järjestelmän päätavoite. Järjestelmän tasot ovat tarkoin kehiteltyjä ja kannustavat positiivisella ilmapiirillään motivoimaan osallistujia kehittymään.

ICS:n tärkein tavoite on antaa kyvyn ja itseluottamuksen puolustaa itseäsi tai läheistäsi.  Lisähyötynä saat paremman kunnon, tapaat uusia ihmisiä energisessä ympäristössä.

Ilmoittautumistilaisuus